Mokumono Polder: De Duurzame E-bike met Stijlvol Design en Geavanceerde Functies

Het Amsterdamse fietsmerk Mokumono heeft de Polder gelanceerd, een nieuwste e-bike die duurzaamheid en functionaliteit combineert. De Polder is meer dan alleen een gewone fiets; het is een robuust en veelzijdig voertuig dat ontworpen is met het oog op zowel stijl als comfort.

Wat de Polder onderscheidt, is het streven van Mokumono naar lokale productie en duurzaamheid. De oprichters, Tom en Bob Schiller, hebben jarenlang gewerkt aan het ontwikkelen van een fiets die niet alleen zo lokaal mogelijk geproduceerd wordt, maar ook een lange levensduur heeft en gemakkelijk gerepareerd kan worden.

Het frame van de Polder is gemaakt van geperst aluminium en wordt vakkundig gelast bij VDL, waarbij technieken uit de auto-industrie worden toegepast. Dit resulteert in een stevig en opvallend frame dat zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk is. De spatborden zijn gemaakt van velgen die zo stevig zijn dat de fraai ontworpen bagagedrager erop kan rusten.

Hoewel Mokumono streeft naar lokale productie, zijn enkele onderdelen afkomstig van externe leveranciers. Zo wordt het accupakket gebouwd door de jonge ondernemers van KWS Seuren, wordt het zadel 3D-gebreid door BYBORRE en wordt de motor geleverd door Porsche-dochter Fazua. Hoewel de elektronica niet volledig lokaal is, blijft Mokumono vasthouden aan het principe van duurzaamheid en kwaliteit.

De Polder biedt een soepele en intuïtieve rijervaring dankzij de geavanceerde elektrische ondersteuning. Met behulp van een sensor in de achternaaf voelt de ondersteuning natuurlijk aan, en via een handige app kunnen gebruikers de gewenste mate van elektrische ondersteuning instellen. Of je nu een sportieve rit wilt maken of gehaast bent, de Polder past zich aan jouw voorkeuren aan.

Wat betreft comfort en gemak is de Polder ook goed doordacht. De fiets heeft geen ingewikkelde elektronische displays of bedieningselementen, maar blijft mechanisch en eenvoudig te gebruiken. Het start met een druk op de pedalen en onthoudt zelfs de laatst gekozen ondersteuningsmodus en verlichtingsvoorkeuren.

De accu van de Polder heeft een capaciteit van 360Wh of 540Wh, waardoor een actieradius van minstens 80 kilometer mogelijk is. Het gebruiksvriendelijke ontwerp van de batterij maakt het gemakkelijk om deze uit het frame te halen en op te laden. Bovendien is de hele fiets ontworpen met duurzaamheid in gedachten, waardoor de Polder een betrouwbare metgezel is voor vele jaren.

Met een prijs van 2.990 euro is de Mokumono Polder een aantrekkelijke keuze voor fietsliefhebbers die op zoek zijn naar een duurzame e-bike met een slim ontwerp en uitstekende rijeigenschappen. Of je nu dagelijks naar je werk fietst, de stad wilt verkennen of gewoon van het fietsen wilt genieten, de Polder biedt een krachtige en betrouwbare rijervaring.

bron:mtsprout

Geen reacties

Je reactie toevoegen